Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wijkcentrum Kaju Putih corona-proof


Opstelling bijeenkomst, met 1,5 meter afstand. Wijkcentrum Kaju Putih ©

Als organisatie doen we ons uiterste best om ons strikt aan de regels van het RIVM te houden, om een eventuele besmetting onder onze bezoekers te voorkomen. De gezondheid van onze bezoekers proberen we door de bekende maatregelen zoals de 1,5 meter afstand te waarborgen.

Daarnaast richten we onze zalen corona-proof in. Wat betekend dat er zoveel mogelijk afstand gehouden word, dit met name bij publieke bijeenkomsten, trainingen en meetings. De volksgezondheid gaat boven alles, maar dat betekend niet dat eenieder geen mindere dag kan beleven in het wijkcentrum. We maken het voor de klant zo optimaal mogelijk, maar natuurlijk wel met de regels van het RIVM als standaard maatstaaf.

Welke regels gelden bij ons in het wijkcentrum?

Naast de standaard 1,5 meter afstand, dient eenieder zich zoveel mogelijk de handen te wassen. In het wijkcentrum hebben wij zoveel mogelijk desinfectans in het zicht geplaatst, waardoor men de handen zoveel mogelijk kunnen reinigen. Evenals het reinigen hebben wij instructies van het WHO voor onze kranen bevestigd, zodat het duidelijk is hoe je het beste je handen dient te wassen.

Omdat het wijkcentrum onder de horeca &- evenementenbranche valt dient elke bezoeker vooraf zich te registreren, dit wordt vooraf bij binnenkomst gedaan. Bij publieke evenementen registreren we onze bezoekers doormiddel van een reserveringssysteem, men kan bij ons op de webiste een plaats reserveren voor de desbetreffende evenement.

Door deze regels zorgvuldig te hanteren en het optimaal na te leven, leggen we een steentje aan de volksgezondheid en proberen we de juiste voorbeeld aan onze bezoekers te geven.