Skip to content Skip to footer

Over de stichting Kaju Putih

Stichting Kaju Putih is een molukse maatschappelijke welzijnsorganisatie. De stichting biedt sociaal-maatschappelijke/culturele activiteiten en onderkomen aan overige initatieven in het wijkcentrum. De stichting is sinds de oprichting een promintente schakel geweest binnen de molukse gemeenschap in Alphen aan den Rijn. Ook beschikt de stichting sinds de oprichting over een eigen gebouw, een eigen buurthuis. In haar gebouw word tot op heden veel activiteiten ontplooit voor de gehele buurt en word er veel maatschappelijk werk verricht.

 

Sinds 2020 is de stichting Kaju Putih in getrokken in een nieuwe stenen gebouw. Een nieuwe gebouw betekend ook een frisse start met een nieuwe visie en misie, met behoud van (molukse) kernwaarden.
De stichting wil dat het wijkcentrum fungeert als een woonkamer voor alle buurtbewoners! Iedereen is welkom bij ons in het wijkcentrum.

 

Daarnaast bied de stichting ook ruimte aan commerciële activiteiten zoals bruiloften, vergaderingen, grote festiviteiten, verjaardagen en méér in het wijkcentrum! Wij stellen voor elke gelegenheden en activiteiten onze zalen ter beschikking. Zaal huren in Alphen aan den Rijn? Neem dan snel contact met ons op! Doorgaans is het wijkcentrum Kaju Putih altijd open, we ontvangen u graag met open armen.”

Het Bestuur

Stichting Kaju Putih hanteert een bestuursmodel waarin een vrijwilligersbestuur de rechtspersoon vertegenwoordigt en tevens eindverantwoordelijk is.

 

Statutair: Stichting Dewan Maluku Jajasan Kaju Putih

 

Het bestuur van de stichting Kaju Putih bestaat uit:

Voorzitter: de heer G. Harmusial

Secretaris: mevrouw D. van Aanholt

Eerste penningmeester: mevrouw K. Litaay

Tweede penningmeester: de heer R. Samallo

Algemeen bestuurslid: mevrouw D. De Fretes-Halauwet

Algemeen bestuurslid: de heer R. Loupatty

Beloningsbeleid

Zowel het bestuur als vrijwilligers: onbezoldigd.

Algemene gegevens

Stichting Dewan Maluku Jajasan Kaju Putih
Dennenlaan 3
2404 BX Alphen aan den Rijn
KvK 41166226

4T Schoonmaakgroothandel | Supplier

4T Schoonmaakgroothandel B.V. is een groothandel die zich richt op professionele schoonmaakbedrijven, professionele horecabedrijven en zorginstellingen.

Wij vinden het niet nodig om te vertellen dat wij het logistiek goed voor elkaar hebben, juiste prijzen rekenen voor onze producten, rekening houden met milieueisen van onze producten en dat de factuur die u van ons ontvangt altijd klopt.

Bavaria | Supplier

Under the management of the Swinkels family, beer has been brewed in accordance with a unique family recipe for seven generations, at the Bavaria Brewery in the south of the Netherlands. This is how outstanding quality has been guaranteed since 1719. Pure ingredients are the basis for quality, which is why Bavaria is brewed using natural mineral water and barley that has been malted in-house, by Bavaria.

Fondsenwerving

Stichting Kaju Putih is afhankelijk van kleine subsidies en baten uit onze exploitatie om alle projecten uit te voeren. De stichting is erg geholpen met donaties en giften om meer mooie projecten te kunnen doen. Heeft u vragen over doneren of wil je als bedrijf de stichting Kaju Putih financieel ondersteunen? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail met jouw contactgegevens naar bestuur@kaju-putih.nl en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Stichting Dewan Maluku Jajasan Kaju Putih

Dennenlaan 3

2404 BX Alphen aan den Rijn

Bankrekening: NL94 RABO 0301 6543 95

Kvk nummer: 41166226

 

Email: bestuur@kaju-putih.nl

Organisatie

Wijkcentrum Kaju Putih

Leandro Luhulima

Communicatie & Webbeheer

1e Beheerder

Beheerder

2e Beheerder

Beheerder

1e Medewerker

Medewerker

2 Medewerker

Medewerker

You cannot copy content of this page