Skip to content Skip to footer

Saparua Islands | Studio 4

Op zoek naar een sfeervolle, unieke en moderne evenementenlocatie in Alphen aan den Rijn? Bij ons beleeft u een dag om nooit te vergeten, helemaal ingericht volgens uw wensen en is het Wijkcentrum voorzien van alle moderne faciliteiten. Studio 4 is geschikt voor een kleine gezelschappen tot 50 personen. Zo geniet iedereen met volle teugen van uw evenement!

Wil u Studio 4 huren?

Bent u geïnteresseerd in onze Kleine Zaal, Studio 4? Neem dan snel contact met ons op! Bij interesse kunt u de onderstaande knop indrukken en een offerte aanvragen. We nemen binnen 3 dagen contact met u op. Of neem direct per email contact met ons op, sales@kaju-putih.nl.

Kleine Zaal
Saparua Islands | Studio 4

Onze Kleine Zaal, Studio 4 is gelegen aan de oostzijde van het gebouw. Deze ruimte is geschikt voor evenementen en activiteiten tot 50 personen, zo kunnen er evenementen gegeven worden als workshops, bijeenkomsten, seminars en/of kleine feesten -en partijen. De Kleine Zaal is voorzien van een draadloze internetverbinding, beamer en overige interieur voorzieningen zoals stoelen en tafels.

Prijs per Uur
Prijs vanaf €28,00

Foto's Studio 1

Zaal Informatie

Het Wijkcentrum biedt verschillende functies en aangename voordelen voor alle bezoekers. Kom meer te weten over hoe u er optimaal gebruiken van kan maken. Kom snel langs! Of neem gerust contact met ons op.

De ruimtes worden voorzien van een standaard interieur. De behorende attributen zijn stoelen en tafels. De verhuurde ruimtes mogen in overleg met het Wijkcentrum naar eigen wens gedecoreerd worden.

De ruimtes beschikken over moderne faciliteiten, zoals smart HD schermen, beamers, draadloze internetverbinding ect. Deze faciliteiten kunnen bij verhuur gebruik van worden gemaakt.

Het Wijkcentrum beschikt naast de ruimtes ook aan een keuken met ruime mogelijkheden. Er een mogelijkheid tot een eigen catering, maar dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Aansluitend aan de keuken bevind de bar, hier kunt u een gezellige borrel houden na uw evenement. Let op, dranken kunnen niet worden afgekocht!

Naast het wijkcentrum is een gratis parkeer mogelijkheid beschikbaar voor maximaal 10 auto’s. Mocht er geen ruimte beschikbaar zijn om te parkeren naast het wijkcentrum kunt u gratis in de buurt u auto kwijt.

Onze Betrouwbare Partners & Suppliers

4T Schoonmaakgroothandel
Leandro_Luhulima-17
bavaria-logo
4T Schoonmaakgroothandel
Leandro_Luhulima-17
bavaria-logo

[booked-calendar calendar=38]