Skip to content Skip to footer

Vergaderzaal Nusalaut

Op zoek naar een unieke en moderne locatie waar u kan vergaderen, in Alphen aan den Rijn? Bij ons beleeft u een dag om nooit te vergeten, helemaal ingericht volgens uw wensen en is het Wijkcentrum voorzien van alle moderne faciliteiten. Studio 5 is geschikt voor 15 mensen, waar u evenementen en activiteiten kan houden, zoals vergaderingen, seminars en meer. Zo geniet iedereen met volle teugen van uw evenement! Ook kan de zaal in gebruik worden genomen als een flexibele werkruimte.

Wil u de Vergaderzaal Nusalaut huren?

Bent u geïnteresseerd in onze Vergaderzaal, Nusalaut? Neem dan snel contact met ons op! Bij interesse kunt u de onderstaande knop indrukken en een offerte aanvragen. We nemen binnen 3 dagen contact met u op. Of neem direct per email contact met ons op, sales@kaju-putih.nl.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 06 48611013, Danielle zal u vriendelijk te woord staan.

Vergaderzaal
Nusalaut

Aan de oostzijde van het Wijkcentrum hebben wij een ideale ruimte om te vergaderen. Deze ruimte is voorzien van een HD screen, geluidsinstallatie, flipover met stiften en er kan in alle rust vergaderd kan worden. Ook geschikt voor meetings, brainstormsessies en/of flexibele werkruimte. De ruimte is geschikt tot 15 personen.

Prijs op aanvraag

Foto's

Zaal Informatie

Het Wijkcentrum biedt verschillende functies en aangename voordelen voor alle bezoekers. Kom meer te weten over hoe u er optimaal gebruiken van kan maken. Kom snel langs! Of neem gerust contact met ons op.

De ruimtes worden voorzien van een standaard interieur. De behorende attributen zijn stoelen en tafels. De verhuurde ruimtes mogen in overleg met het Wijkcentrum naar eigen wens gedecoreerd worden.

De ruimtes beschikken over moderne faciliteiten, zoals smart HD schermen, beamers, draadloze internetverbinding ect. Deze faciliteiten kunnen bij verhuur gebruik van worden gemaakt.

Het Wijkcentrum beschikt naast de ruimtes ook aan een keuken met ruime mogelijkheden. Er een mogelijkheid tot een eigen catering, maar dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Aansluitend aan de keuken bevind de bar, hier kunt u een gezellige borrel houden na uw evenement. Let op, dranken kunnen niet worden afgekocht!

Naast het wijkcentrum is een gratis parkeer mogelijkheid beschikbaar voor maximaal 10 auto’s. Mocht er geen ruimte beschikbaar zijn om te parkeren naast het wijkcentrum kunt u gratis in de buurt u auto kwijt.

Onze Betrouwbare Partners & Suppliers

4T Schoonmaakgroothandel
Leandro_Luhulima-17
bavaria-logo
4T Schoonmaakgroothandel
Leandro_Luhulima-17
bavaria-logo

[booked-calendar calendar=38]