Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kaju Putih Summer Edition

De eerste editie van de Kaju Putih Summer Edition gaat deze zomer van start. Het nieuwe zomerse festival zal op 26 augustus 2023 plaatsvinden en wordt georganiseerd door de stichting Kaju Putih. Op die dag word het terrein op De Werf in Alphen aan den Rijn omgetoverd tot een festivallocatie. Kaju Putih Summer Edition belooft een inclusieve line-up dat aantrekkelijk is voor iedereen. Namen als Massada, Remmenlos, Feestzanger Irvine en SANN!E & FRIENDS (winnaar Alphen on Fire) zullen tijdens het festival optreden.

Kaju Putih Summer Edition is een inclusief feest voor iedereen!

Kaju Putih Summer Edition is een festival waar inclusie & diversiteit een prominente rol gaan spelen. Het doel is dat dit festival een plek gaat worden waar alle gemeenschappen als individuen van de omgeving Alphen aan den Rijn en daar buiten bij elkaar kunnen komen. Het is ook een plek waar men kennis kan maken met de Molukse gemeenschap van Alphen aan den Rijn. Het zal een feest worden voor jong & oud, waar iedereen kan genieten van muziek, dans en eten & drinken.

Meer info over Kaju Putih Summer Edition? Bezoek dan onze website! https://www.kaju-putih.nl/summer-edition/#KPSE#kajuputih#summeredition#festival#alphenaandenrijn

Leave a Reply

You cannot copy content of this page