Skip to content Skip to footer

Informatie & FAQ

Algemene informatie

Tickets

Via de ticketprovider Ticketkantoor kunnen de tickets voor Kaju Putih Summer Edition besteld worden (https://www.ticketkantoor.nl/shop/kjpsummeredition/). Aan de deur worden er ook fysieke kaarten verkocht. Dit kan betaald worden met de pin of contant. Wij raden aan om online tickets te kopen.

Locatie

Kaju Putih Summer Edition bevindt zich op het terrein van De Werf, gelegen naast de Rijnhaven en tegenover het wijkcentrum Kaju Putih.

De Werf
Industrieweg 4, 2404 BZ Alphen aan den Rijn

Parkeren

In de omgeving van De Werf zijn er veel parkeergelegenheden, aan de industrieweg als elders in de omgeving als het winkelcentrum de Baronie zijn er veel parkeerplaatsen. Op het terrein van De Werf zal er helaas geen parkeergelegenheid aangeboden worden.

Als organisatie willen we eenieder hartelijk vragen om de Molukse woonwijk als de bomenbuurt te mijden, zodat de bewoners van deze wijk geen hinder zullen ervaren door het evenement.

Vervoer

Komt u met het openbaar vervoer?

Vanaf station Alphen aan den Rijn kunt je gemakkelijk per bus naar ons evenement! Bij aankomst op het station Alphen aan den Rijn kan je gebruik maken van de buslijnen 165, 2, 3, 4. De buslijnen 165, 3 en/of 4 stoppen bij de halte Rijnhavekade dat op loopafstand is van De Werf. Buslijn 2 stop bij de bushalte de Baronie dat tevens op loopafstand is.

Komt u er niet uit? Gebruik dan de reisapp 9292! Toets uw startlocatie in en het adres van De Werf, hieruit krijgt u de actuele reisinformatie te zien.

Taxibedrijven:
Snel een taxi
Sediq Taxi: 06-16435636
Taxibedrijf Van Oosten: 0172-234793/06-20542736
Taxi Gouwe Rijn: 06-16435636
Alphense Taxi Centrale (ATC): 0172-532344
Taxi Centrale Appie: 0182-764276 of 06-29220895
Taxi Alphen aan den Rijn: 0172-237772
All-In Taxi: 06-20992154
123Taxi direct: 06- 49070903 (in het weekend ook 0172-460000) – https://123taxi.nl
BVS Taxi in Ter Aar: 0172-555555 of 06-53193132 of 0172-600670
AAATB Taxi Alphen aan den Rijn: 0172-443105/06-49070903
W. v.d. Heuvel Taxi: 079-3418666

Sanitaire mogelijkheden (Toilet)

Op het festivalterrein zijn voldoende toiletten aanwezig. De toiletten worden tijdens het festival schoongehouden, voor gebruik word een vergoeding gevraagd.

 

 

 

EHBO

Er is een EHBO-stand op het terrein. In geval van nood verzoeken wij je te melden bij de organisatie (te herkennen door hun CREW t-shirt) of bij de EHBO-tent ter plaatse.

Kraam huren?

Wij bieden zowel food- als non-foodverkopers de mogelijkheid om een kraampje te huren en deel uit te maken van onze levendige marktplaats. Of u nu heerlijke gerechten wilt serveren die de smaakpapillen verwennen of unieke producten wilt aanbieden die mensen versteld doen staan, er is ruimte voor iedereen.

Onze festivalbezoekers zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken, creatieve ambachten en unieke vondsten. Door een kraam te huren, krijgt u de kans om uw passie en ondernemerschap te tonen aan een divers publiek.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie. Graag verwelkomen wij u op ons festival en wij kijken ernaar uit om met elkaar een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel verkopers als bezoekers.

Neem contact op met de organisatie via de e-mail (sales@kaju-putih.nl)

Sponsor worden?

Binnekort meer informatie.

Vrijwilliger worden?

Kaju Putih Summer Edition wordt gedragen door vrijwilligers. Maar we kunnen alle hulp gebruiken om het evenement tot een succes te kunnen leiden. Wil jij tijdens het evenement een steentje bijdragen? Dan staan wij met open armen om je in te zetten tijdens Kaju Putih Summer Edition!

Je kan contact opnemen met Danielle de Fretes-Halauwet via de e-mail (danielle@kaju-putih.nl).

Festival regelement

Algemeen

Dit festivalreglement is van toepassing op iedereen die aanwezig is op het terrein van Kaju Putih Summer Edition. Met jouw aanwezigheid op het festivalterrein bevestig jij dat je conformeert aan de regels gesteld in dit festivalreglement. Het bezoeken van Kaju Putih Summer Edition is op eigen risico. Stichting Kaju Putih behoudt zich het recht voor om personen die zich misdragen door het veroorzaken van bijvoorbeeld geluids- of geweldsoverlast, laster, oproer en vernielingen op (of direct aan) het festivalterrein onmiddellijk van het festivalterrein te verwijderen. Aanwijzingen en/of opdrachten gegeven door of namens Stichting Kaju Putih dienen onverkort en direct te worden uitgevoerd dan wel te worden nageleefd.

Drugs en alcohol

Het in bezit hebben en/of gebruik van drugs – in de ruimste zin van het woord – op en/of rondom het festivalterrein is verboden. Let op: Stichting Kaju Putih hanteert hierop een ‘Zero Tolerance’-beleid. Drugs zullen door Stichting Kaju Putih in beslag worden genomen en Stichting Kaju Putih zal indien nodig de politie hierover inlichten.

Er wordt geen alcohol verstrekt aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd zullen medewerkers van Stichting Kaju Putih verzoeken om een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Wapens

Wapens, in de ruimste zin van het woord, die zich op en/of rondom het festivalterrein bevinden zijn verboden. Let op: Stichting Kaju Putih hanteert hierop een ‘Zero Tolerance’-beleid. Alle voorwerpen die gebruikt (kunnen) worden als wapen zullen door Stichting Kaju Putih in beslag worden genomen en Stichting Kaju Putih zal indien nodig de politie hierover inlichten.

Diefstal en schade

Stichting Kaju Putih is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal van bezittingen van bezoekers.

Controle en veiligheid

Het terrein waar Kaju Putih Summer Edition plaats vind zal volledig worden afgesloten. Hierdoor kan de organisatie de veiligeid waarborgen zodat er geen in -en uitloop is van mensen die niet gewenst zijn om het terrein te betreden met negatieve intentie’s.

Ter controle van dit festivalreglement en de veiligheid van alle bezoekers aan Kaju Putih Summer Edition behoudt Stichting Kaju Putih zich het uitdrukkelijke recht voor om de bezoekers van het evenement bij binnenkomst op het festivalterrein te controleren en/of waar nodig te fouilleren. Tijdens het festival zelf word door middel van observatie  de veiligheid word gewaarborgd en dat de festivalreglement worden nageleeft.

Toestemming gebruik foto’s en opnames

Tijdens Kaju Putih Summer Edition kunnen tevens foto’s en/of opnamen voor promotionele doeleinden worden gemaakt. Deze kunnen door Stichting Kaju Putih gebruikt worden voor onder meer reportages, de website en/of andere promotiedoeleinden. Door het kopen van een kaartje en het betreden van het festivalterrein geeft de bezoeker uitdrukkelijk toestemming aan Stichting Kaju Putih om de gemaakte opnames voor deze doeleinden te gebruiken.

FAQ - Algemeen

Wanneer is Kaju Putih Summer Edition?

Kaju Putih Summer Edition vind plaats op 26 augustus 2023 van 12:00 uur s’middags tot 0:00 uur s’avonds 27 augustus 2023.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd. Het festival is voor alle leeftijden toegankelijk. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis het festivalterrein betreden.

Wel geven wij altijd mee dat het een festival is waar alcohol wordt geschonken en dat wij NIX18 hanteren.

Waar kan ik vinden hoe laat bepaalde artiesten optreden?

Op onze programma is terug te vinden zijn hoe laat bepaalde artiesten zullen optreden. (https://www.kaju-putih.nl/programma/)

Kan ik tussentijds het festival verlaten?

Dat kan. Elke bezoeker krijgt bij binnenkomst een polsband. Wanneer je het terrein verlaat en weer terug komt zullen de vrijwiligers bij de entree als de beveiliging je controleren op een polsband van Kaju Putih Summer Edition. Let op: bij terugkomst word eenieder uit veiligheidsredenen wederom gecontroleerd.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Binnekort meer informatie.

Is het terrein rolstoelvriendelijk?

Je kan met een rolstoel zeker het terrein bereiken en betreden. Het grootste deel van het terrein is bestraat, dus dat is voor een rolstoel goed te bereiden.

FAQ - Tickets & munten

Wat kosten de tickets?

Early Bird tickets: 17,50 (excl. BTW & administratiekosten)

Reguliere tickets: €20,00 (excl. BTW & administratiekosten)

Late Bird tickets: €25,00 (excl. BTW & administratiekosten)

Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Kan je kaarten aan de deur kopen?

Er kunnen kaarten aan en deur gekocht worden. Dit kan betaald worden met de Pin of contant. Wij raden u aan om online tickets te kopen.

Kan je jouw ticket annuleren en je geld terug krijgen?

Dit is helaas geen optie. De organisatie zal verzoeken tot annulering en/of een refund niet in behandeling nemen. In tegendeel kunnen tickets in de familie en/of vriendenkring worden verkocht.

Als ik munten over heb, mag ik die dan aan het einde van het festival teruggeven?

Nee helaas, munten kunnen niet teruggegeven worden en zijn alleen deze editie geldig.

Kan ik bij de kraampjes betalen met munten?

Nee helaas, munten kunnen alleen verzilverd worden aan de bar voor dranken. De kraamondernemers zijn voorzien van hun eigen betaalmogelijkheden.

FAQ - Parkeren

Hoe dichtbij kan ik parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn:

 • Winkelcentrum de Baronie
 • Parkeerplaats Technisch Unie, Industrieweg
 • Bedrijfsterrein Industrieweg
 • Bedrijfsterrein Rijnhaven
 • Parkeerplaats Wijkcentrum Kaju Putih

Let op: Als organisatie attenderen wij eenieder om zo min mogelijk tot niet in de woonwijken te parkeren als de Molukse wijk en de Bomenbuurt, dit de bewoners niet tot hinder te komen.

Kan ik voor de deur parkeren of afgezet worden?

Voor de deur parkeren is helaas niet mogelijk. In de omgeving van het terrein is er ruim de gelegenheid tot parkeren. Parkeren kan bij het winkelcentrum de Baronie, aan de industieweg en de omliggende bedrijfsterreinen. Daarnaast kan je voor de deur worden afgezet.

Waar kan ik mijn fiets/ brommer/ scooter laten?

Op het festivalterrein nabij de entree is er ruimte om fietsen, brommers en scooters te plaatsen.

Hebben jullie een taxi-service?

Bovenaan de pagina onder ‘Algemene informatie – Vervoer’ vind je alle taxibedrijven uit de regio. Wij hebben geen vastomlijnde afspraken met taxibedrijven en er is ook geen taxistandplaats ingericht.

Bekijk deze website voor het snel boeken van een taxirit: https://sneleentaxi.nl/

FAQ - Eten en drinken

Mag ik zelf drank meenemen?

Het meenemen van andere (sterke) dranken is niet toegestaan.

Mag ik zelf eten meenemen in verband met een dieet?

Als je een bepaald dieet volgt of een allergie hebt, is het toegestaan om eten mee te nemen. Een picknick met eigen meegebracht eten is op het terrein van Kaju Putih Summer Edition niet toegestaan.

Is er glutenvrij, halal of veganistisch eten?

Binnekort meer info.

Wat kan je eten op het terrein?

Op het festivalterrein zijn de volgende cateraars aanwezig:

 • Snackbar de Haven (patat & snacks)
 • Agoes Food Truck
 • Franky Booi’s Food Bar (Diverse broodjes & hapjes)
 • MalukuFood (Moluks- indische hapjes & maaltijden)
 • Makanan 3s (Moluks- indische hapjes & maaltijden)
 • KANU Food (Moluks- indische hapjes & maaltijden)
 • Catering Moordrecht  (Moluks- indische hapjes & maaltijden)

Kan je een kraam huren?

Wij bieden zowel food- als non-foodverkopers de mogelijkheid om een kraampje te huren en deel uit te maken van onze levendige marktplaats. Of u nu heerlijke gerechten wilt serveren die de smaakpapillen verwennen of unieke producten wilt aanbieden die mensen versteld doen staan, er is ruimte voor iedereen.

Onze festivalbezoekers zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken, creatieve ambachten en unieke vondsten. Door een kraam te huren, krijgt u de kans om uw passie en ondernemerschap te tonen aan een divers publiek.

Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie. Graag verwelkomen wij u op ons festival en wij kijken ernaar uit om met elkaar een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel verkopers als bezoekers.

Neem contact op met de organisatie via de e-mail (sales@kaju-putih.nl)

You cannot copy content of this page