Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Boomkwekerijen V.C. Hooftman en Robert Rijnbeek fleuren wijkcentrum op.

Enige tijd is onze vrijwilliger Rene Versteden bezig geweest om een aantal partijen binnen te halen betreft beplanting voor onze wijkcentrum. Het wijkcentrum is op het oog al een pronkstuk op zich, maar dit kon verder verstrekt worden door fleurige beplanting voor onze deur.

Uiteindelijk is het Rene gelukt om twee lokale bedrijven te vinden die onze wijkcentrum op sponsor basis een hart onder onze riem wil steken. Dit zijn V.C. Hooftman boomkwekerij en Robert Rijnbeek Boomkwekerij. Beide bedrijven zijn gevestigd in Boskoop, gemeente Alphen aan den Rijn. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd en marktleider in de bloemkwekerij. Ze leveren altijd kwaliteit en hebben een oog voor beplanting, ten behoeve van de klant kunnen ze veel voor een ieder betekenen.

V.C. Hooftman boomkwekerij

Met dank aan onze sponsoren V.C. Hooftman boomkwekerij en Robert Rijnbeek Boomkwekerij voor het beschibaar stellen van de planten voor onze wijkcentrum. Ook dank aan Rene Versteden die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Namens het wijkcentrum Kaju Putih en Stichting DMJKP willen we jullie danken voor deze grandioze gift!

Robert Rijnbeek Boomkwekerij

V.C. Hooftman Boomkwekerij ⏩ https://hooftman-boomkwekerij.nl/

Boomkwekerij Robert Rijnbeek ⏩ http://www.robertrijnbeek.nl/pages/home.php